boomkwekerij

Onze boomkwekerij is vijf hectare groot en bestaat uit een groot assortiment van soorten en typen bomen. Zo beschikken wij bijvoorbeeld over bomen die van nature of door snoei een bepaalde vorm hebben, zoals bolbomen, dakbomen en leibomen. Verder bestaat het assortiment uit fruitbomen, laanbomen en coniferen.

 

U kunt bij ons in de zomer een boom uitzoeken en reserveren. Dan kunt u namelijk precies zien hoe de bomen eruit zien bij de volledige bladerdracht. Het planten kan dan vanaf de herfst plaats vinden wanneer de omstandigheden optimaal zijn voor een goede aangroei van de boom. U kunt ze zelf ophalen of laten bezorgen.

 

Soorten die wij niet op voorraad hebben, zijn op bestelling leverbaar. Indien gewenst kunnen wij de boom tegen meerprijs ook voor u inplanten in uw tuin. Door onze jarenlange ervaring in het kweken van bomen en hovenierswerkzaamheden, zijn wij in staat om dit op een zo goed mogelijke manier uit te voeren. Heeft u vragen over bomen? Laat het ons weten.

Mocht u een bepaalde wens hebben bij de hoogte of de vorm van een boom, dan zijn wij in veel gevallen in staat om de boom naar wens te snoeien zodat deze aansluit bij uw specifieke wensen. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als een boom niet of juist wel voor een raam of onder of boven een schutting moet komen. Informeer naar de mogelijkheden.