hoveniers in beers, cuijk, boxmeer en omstreken

Jarenlange ervaring en vakbekwaam

Wij beschikken niet alleen over jarenlange ervaring maar ook over vakbekwaam personeel. Of u nu een moderne, klassieke of een landelijke tuin wenst, bij ons bent u aan het juiste adres.

 

Nieuw aan te leggen tuinen

Het proces van een nieuw aan te leggen tuin start voor ons altijd met een vrijblijvend bezoek. Tijdens het bezoek worden al uw verschillende wensen en eisen opgenomen.

 

De verschillende mogelijkheden worden doorgesproken en indien u wenst kunnen wij ook een ontwerp maken.

 

Alle werkzaamheden zoals grondwerk, aanleg van verlichting, bestraten, beplanten en waterwerk worden in eigen beheer uitgevoerd. Dit betekent dat u altijd één aanspreekpunt hebt. U ontvangt zelfs van ons een aangroeigarantie van één jaar zodat u zeker weet dat uw tuin niet alleen mooi is, maar ook mooi blijft. Wij inspecteren hiervoor uw tuin na een jaar om te controleren of alle planten en/of bomen goed groeien. Benieuwd naar tuinen die wij hebben gerealiseerd? Bekijk hier onze impressiepagina.

 

Onderhoud van bestaande tuinen

Uiteraard bent u bij ons ook aan het juiste adres voor het onderhoud van bestaande tuinen. Of het nu gaat om snoeiwerkzaamheden, gazononderhoud of andere werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd, wij staan voor u klaar. Naast opdrachten op basis van ons uurtarief is het ook mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten.

 

In het contract wordt een vaste prijs opgesteld en een aantal data afgesproken wanneer wij onze werkzaamheden uitvoeren. Hierdoor weet u zeker dat uw tuin op de juiste manier wordt onderhouden en de uitstraling krijgt die het verdient. Wij voeren onze werkzaamheden uit voor particulieren, bedrijven en instellingen.

 

Wenst u meer informatie over onze hovenierswerkzaamheden? Neem dan contact met ons. Wij staan u graag, natuurlijk geheel vrijbijvend, te woord over de verschillende mogelijkheden.

Vlot de verkoop van uw huis niet? Wellicht kan een mooie tuin de doorslaggevende factor zijn voor een verkoop!

 

Wij renoveren bestaande tuinen zodat deze een frisse en mooie uitstraling bieden en een goede indruk achter laten bij eventuele kopers bij een bezichtiging van uw huis.

 

Neem, uiteraard geheel vrijblijvend, contact met ons op om de verschillende mogelijkheden door te nemen.